Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g200g220kcal42g0g5g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g15g14kcal0.6g2.9g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g70g16kcal1.2g2.2g0.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g50g27kcal2.8g2.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g790kcal98g37g26.2g7.4g
Valittu annoskoko530g395kcal49g18.5g13.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna265g198kcal24.5g9.3g6.6g1.9g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446