Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g300g330kcal63.1g0g7.5g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g23g21kcal1g4.3g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g105g24kcal1.8g3.4g0.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g75g40kcal4.3g4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1187kcal147.6g55.8g39.2g11.2g
Valittu annoskoko795g593kcal73.8g27.9g19.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna398g297kcal36.9g14g9.8g2.8g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446