Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 106g151kcal13.2g0.3g10.9g0g
Maito, Ykkös666g273kcal22g32g6.7g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras250g875kcal33.7g163.9g7.2g15g
Ruokaöljy keskiarvo 9g82kcal0g0g9.3g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 95g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g267g341kcal39.7g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g3545kcal220.2g409.8g116.8g37.2g
Valittu annoskoko1468g1773kcal110.1g204.9g58.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna734g886kcal55.1g102.5g29.2g9.3g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651