Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Maito, Ykkös833g342kcal27.5g40g8.3g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras312g1093kcal42.2g204.9g9.1g18.7g
Ruokaöljy keskiarvo 12g103kcal0g0g11.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 118g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g333g427kcal49.6g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g4432kcal275.6g512.4g146g46.4g
Valittu annoskoko1835g2216kcal137.8g256.2g73g23.2g
Annoskoko puolitettuna918g1108kcal68.9g128.1g36.5g11.6g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651