Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 185g265kcal23.2g0.6g19g0g
Maito, Ykkös1166g478kcal38.5g56g11.7g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras437g1531kcal59g286.9g12.7g26.2g
Ruokaöljy keskiarvo 16g144kcal0g0g16.3g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 166g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g467g597kcal69.5g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g6205kcal385.6g717.4g204.4g65g
Valittu annoskoko2569g3102kcal192.8g358.7g102.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna1285g1551kcal96.4g179.4g51.1g16.3g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651