Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.2g0g
Maito, Ykkös1666g683kcal55g80g16.7g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras625g2187kcal84.3g409.8g18.1g37.5g
Ruokaöljy keskiarvo 23g206kcal0g0g23.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 237g77kcal1.5g13.2g0.5g6g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g666g853kcal99.3g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.6g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7340g8863kcal551g1024.8g292.4g93g
Valittu annoskoko3670g4432kcal275.5g512.4g146.2g46.5g
Annoskoko puolitettuna1835g2216kcal137.8g256.2g73.1g23.3g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651