Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus56g196kcal7.9g0.3g18g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa260g339kcal46.9g3.4g14.3g0g
Valio fraiche 5%80g72kcal3.2g6.1g4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)160g265kcal4.8g6.4g24g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)40g104kcal12.4g0g6g0g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.3g0.2g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)541g707kcal64.9g400.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g3420kcal280.8g845.6g143.8g0g
Valittu annoskoko1168g1710kcal140.4g422.8g71.9g0g
Annoskoko puolitettuna584g855kcal70.2g211.4g36g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821