Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.3g22.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa325g423kcal58.5g4.2g17.9g0g
Valio fraiche 5%100g90kcal4g7.6g5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)50g130kcal15.5g0g7.5g0g
Ketsuppi, Felix38g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)675g883kcal81g499.5g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2915g4268kcal350.4g1055g179.6g0g
Valittu annoskoko1458g2134kcal175.2g527.5g89.8g0g
Annoskoko puolitettuna729g1067kcal87.6g263.8g44.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821