Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus84g295kcal11.8g0.4g26.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa391g508kcal70.3g5.1g21.5g0g
Valio fraiche 5%120g108kcal4.8g9.1g6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)240g397kcal7.2g9.6g36.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)60g156kcal18.6g0g9g0g
Ketsuppi, Felix45g41kcal0.5g9.5g0.2g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)811g1061kcal97.4g600.4g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g5130kcal421.2g1268.2g215.6g0g
Valittu annoskoko1752g2565kcal210.6g634.1g107.8g0g
Annoskoko puolitettuna876g1283kcal105.3g317.1g53.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821