Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus98g344kcal13.7g0.5g31.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa456g593kcal82g5.9g25.1g0g
Valio fraiche 5%140g126kcal5.6g10.7g7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)281g463kcal8.4g11.2g42.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)70g182kcal21.7g0g10.5g0g
Ketsuppi, Felix53g47kcal0.5g11g0.3g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)947g1238kcal113.6g700.5g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g5985kcal491g1479.6g251.8g0g
Valittu annoskoko2044g2992kcal245.5g739.8g125.9g0g
Annoskoko puolitettuna1022g1496kcal122.8g369.9g63g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821