Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus112g393kcal15.7g0.6g35.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa521g677kcal93.8g6.8g28.6g0g
Valio fraiche 5%160g144kcal6.4g12.2g8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)321g529kcal9.6g12.8g48.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)80g208kcal24.8g0g12g0g
Ketsuppi, Felix60g54kcal0.6g12.6g0.3g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1082g1414kcal129.8g800.6g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g6840kcal561.4g1691.2g287.4g0g
Valittu annoskoko2336g3420kcal280.7g845.6g143.7g0g
Annoskoko puolitettuna1168g1710kcal140.4g422.8g71.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821