Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus126g442kcal17.7g0.6g40.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa586g762kcal105.5g7.6g32.2g0g
Valio fraiche 5%180g162kcal7.2g13.7g9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)361g595kcal10.8g14.4g54.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)90g234kcal27.9g0g13.5g0g
Ketsuppi, Felix68g61kcal0.7g14.2g0.3g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1217g1591kcal146.1g900.6g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g7695kcal631.8g1902.2g323.4g0g
Valittu annoskoko2628g3847kcal315.9g951.1g161.7g0g
Annoskoko puolitettuna1314g1924kcal158g475.6g80.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821