Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140g491kcal19.6g0.7g44.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa651g846kcal117.2g8.5g35.8g0g
Valio fraiche 5%200g180kcal8g15.2g10g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)401g661kcal12g16g60.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)100g260kcal31.1g0g15g0g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.8g15.8g0.4g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1352g1768kcal162.3g1000.7g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g8549kcal702g2113.8g359.4g0g
Valittu annoskoko2920g4275kcal351g1056.9g179.7g0g
Annoskoko puolitettuna1460g2137kcal175.5g528.5g89.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821