Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280g980kcal39.2g1.4g89.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1300g1690kcal234g16.9g71.5g0g
Valio fraiche 5%400g360kcal16g30.4g20g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)200g520kcal62g0g30g0g
Ketsuppi, Felix150g135kcal1.5g31.5g0.8g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)2700g3530kcal324g1998g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11660g17070kcal1401.4g4220.4g717.8g0g
Valittu annoskoko5830g8535kcal700.7g2110.2g358.9g0g
Annoskoko puolitettuna2915g4268kcal350.4g1055.1g179.5g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821