Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus28g98kcal3.9g0.1g9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa130g169kcal23.4g1.7g7.2g0g
Valio fraiche 5%40g36kcal1.6g3g2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)80g132kcal2.4g3.2g12g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)20g52kcal6.2g0g3g0g
Ketsuppi, Felix15g14kcal0.2g3.2g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)271g354kcal32.5g200.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g1710kcal140.4g422.6g72g0g
Valittu annoskoko584g855kcal70.2g211.3g36g0g
Annoskoko puolitettuna292g428kcal35.1g105.7g18g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821