Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus42g147kcal5.9g0.2g13.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa195g254kcal35.2g2.5g10.7g0g
Valio fraiche 5%60g54kcal2.4g4.6g3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)120g198kcal3.6g4.8g18g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)30g78kcal9.3g0g4.5g0g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)406g530kcal48.7g300.2g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g2565kcal210.6g634g107.8g0g
Valittu annoskoko876g1282kcal105.3g317g53.9g0g
Annoskoko puolitettuna438g641kcal52.7g158.5g27g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821