Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy8g71kcal0g0g8g0g
Vehnäjauho sunnuntai40g140kcal4.8g28.5g0.8g1.4g
Oltermanni 17%80g217kcal24.1g0g13.6g0g
Kevytmaito hyla (Valio)401g184kcal12.8g19.2g6g0g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Tomaatti 501g114kcal2.8g17.3g1.5g7g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl8.4g28kcal0.6g1.4g2.1g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g160g539kcal12.8g113.9g3.5g7.5g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Herkkusieni, tuore Pirkka160g40kcal4g4.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2992g2741kcal127.8g381g72.2g36.8g
Valittu annoskoko1496g1370kcal63.9g190.5g36.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna748g685kcal32g95.3g18.1g9.2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620