Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1g8.8kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho sunnuntai5g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Oltermanni 17%10g27kcal3g0g1.7g0g
Kevytmaito hyla (Valio)50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Purjosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 63g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g20g67kcal1.6g14.2g0.4g0.9g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka20g5kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g343kcal16g47.6g9g4.6g
Valittu annoskoko187g171kcal8g23.8g4.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna94g86kcal4g11.9g2.3g1.2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620