Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy2g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho sunnuntai10g35kcal1.2g7.1g0.2g0.4g
Oltermanni 17%20g54kcal6g0g3.4g0g
Kevytmaito hyla (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.8g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl2.1g6.9kcal0.2g0.4g0.5g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g40g135kcal3.2g28.5g0.9g1.9g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Herkkusieni, tuore Pirkka40g10kcal1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g685kcal32g95.4g18g9.6g
Valittu annoskoko374g343kcal16g47.7g9g4.8g
Annoskoko puolitettuna187g171kcal8g23.9g4.5g2.4g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.8g2.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620