Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)227g61kcal2.9g10.9g0.5g3.9g
Pekoni rasvainen 120g451kcal14.4g0g44.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton373g821kcal41.8g9.3g70.9g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 720g394kcal11.4g94.4g1.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3456kcal141g229.2g234g20.8g
Valittu annoskoko1440g1728kcal70.5g114.6g117g10.4g
Annoskoko puolitettuna720g864kcal35.3g57.3g58.5g5.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218