Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)283g77kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Pekoni rasvainen 150g564kcal18g0g55.5g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton467g1027kcal52.3g11.7g88.7g0.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 900g493kcal14.3g118g1.5g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g4320kcal176.6g286.6g292.6g26g
Valittu annoskoko1800g2160kcal88.3g143.3g146.3g13g
Annoskoko puolitettuna900g1080kcal44.2g71.7g73.2g6.5g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218