Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Pekoni rasvainen 180g677kcal21.6g0g66.6g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton560g1232kcal62.7g14g106.4g0.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1080g591kcal17.2g141.6g1.8g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g5184kcal211.8g343.8g351g31.2g
Valittu annoskoko2160g2592kcal105.9g171.9g175.5g15.6g
Annoskoko puolitettuna1080g1296kcal53g86g87.8g7.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218