Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)397g107kcal5.2g19g0.8g6.7g
Pekoni rasvainen 210g790kcal25.2g0g77.7g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton653g1437kcal73.2g16.3g124.1g0.7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1260g690kcal20g165.2g2.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g6048kcal247.2g401g409.4g36.2g
Valittu annoskoko2520g3024kcal123.6g200.5g204.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna1260g1512kcal61.8g100.3g102.4g9.1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218