Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)453g122kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Pekoni rasvainen 240g902kcal28.8g0g88.8g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton747g1643kcal83.6g18.7g141.9g0.7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1440g788kcal22.9g188.8g2.4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6912kcal282.4g458.6g468g41.2g
Valittu annoskoko2880g3456kcal141.2g229.3g234g20.6g
Annoskoko puolitettuna1440g1728kcal70.6g114.7g117g10.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218