Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)510g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Pekoni rasvainen 270g1015kcal32.4g0g99.9g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton840g1848kcal94.1g21g159.6g0.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1620g887kcal25.8g212.4g2.8g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g7776kcal317.8g515.8g526.6g46.6g
Valittu annoskoko3240g3888kcal158.9g257.9g263.3g23.3g
Annoskoko puolitettuna1620g1944kcal79.5g129g131.7g11.7g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218