Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pekoni rasvainen 30g113kcal3.6g0g11.1g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton93g205kcal10.5g2.3g17.7g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 180g99kcal2.9g23.6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g864kcal35.4g57.2g58.4g5.2g
Valittu annoskoko360g432kcal17.7g28.6g29.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna180g216kcal8.9g14.3g14.6g1.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218