Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)567g153kcal7.4g27.2g1.1g9.6g
Pekoni rasvainen 300g1128kcal36g0g111g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton933g2053kcal104.5g23.3g177.3g0.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1800g986kcal28.6g236g3.1g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g8639kcal353g573g585g51.6g
Valittu annoskoko3600g4320kcal176.5g286.5g292.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna1800g2160kcal88.3g143.3g146.3g12.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218