Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g595g559kcal3g130.8g3g0g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu44g46kcal3.5g7.1g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g699g909kcal146.9g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g3876kcal319.4g316g134g13.6g
Valittu annoskoko1932g1938kcal159.7g158g67g6.8g
Annoskoko puolitettuna966g969kcal79.9g79g33.5g3.4g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451