Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g680g639kcal3.4g149.6g3.4g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g800g1040kcal168g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g4434kcal365.2g361.4g153g15.6g
Valittu annoskoko2210g2217kcal182.6g180.7g76.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna1105g1109kcal91.3g90.4g38.3g3.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451