Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g764g718kcal3.8g168.1g3.8g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu56g58kcal4.4g9.2g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g899g1169kcal188.8g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g4984kcal410.2g406.4g172g17.6g
Valittu annoskoko2484g2492kcal205.1g203.2g86g8.8g
Annoskoko puolitettuna1242g1246kcal102.6g101.6g43g4.4g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451