Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g170g160kcal0.8g37.4g0.8g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Soijakastike 10g6kcal0.5g0.9g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g200g260kcal42g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g1108kcal91.2g90.2g38.2g4g
Valittu annoskoko553g554kcal45.6g45.1g19.1g2g
Annoskoko puolitettuna276g277kcal22.8g22.6g9.6g1g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451