Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g160g272kcal30.4g0g16g0g
Keittojuurekset, apetit80g21kcal0.7g3.8g0.2g1.8g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g220g156kcal3.5g34.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g898kcal69.2g76.6g32.8g3.6g
Valittu annoskoko1060g449kcal34.6g38.3g16.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna530g225kcal17.3g19.2g8.2g0.9g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681