Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g275g195kcal4.4g43.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g1123kcal86.6g96g41.2g4.6g
Valittu annoskoko1325g561kcal43.3g48g20.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna663g281kcal21.7g24g10.3g1.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681