Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g280g476kcal53.2g0g28g0g
Keittojuurekset, apetit140g36kcal1.3g6.7g0.4g3.2g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g385g273kcal6.2g60.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g1572kcal121.4g134.2g57.6g6.4g
Valittu annoskoko1855g786kcal60.7g67.1g28.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna928g393kcal30.4g33.6g14.4g1.6g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681