Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g320g544kcal60.8g0g32g0g
Keittojuurekset, apetit160g42kcal1.4g7.7g0.5g3.7g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g440g312kcal7g69.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g1796kcal138.4g153.6g65.8g7.4g
Valittu annoskoko2120g898kcal69.2g76.8g32.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna1060g449kcal34.6g38.4g16.5g1.9g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681