Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g360g612kcal68.4g0g36g0g
Keittojuurekset, apetit180g47kcal1.6g8.6g0.5g4.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g495g352kcal7.9g77.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g2021kcal155.8g172.6g74g8.2g
Valittu annoskoko2385g1010kcal77.9g86.3g37g4.1g
Annoskoko puolitettuna1193g505kcal39g43.2g18.5g2.1g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681