Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g80g136kcal15.2g0g8g0g
Keittojuurekset, apetit40g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g110g78kcal1.8g17.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g449kcal34.8g38.4g16.4g1.8g
Valittu annoskoko530g225kcal17.4g19.2g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna265g112kcal8.7g9.6g4.1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681