Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g1100g781kcal17.6g172.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g4490kcal346.4g383.8g164.6g18.4g
Valittu annoskoko5300g2245kcal173.2g191.9g82.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna2650g1123kcal86.6g96g41.2g4.6g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681