Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g120g204kcal22.8g0g12g0g
Keittojuurekset, apetit60g16kcal0.5g2.9g0.2g1.4g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g165g117kcal2.6g25.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g674kcal51.8g57.6g24.8g2.8g
Valittu annoskoko795g337kcal25.9g28.8g12.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna398g168kcal13g14.4g6.2g0.7g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681