Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g300g990kcal48g186g6g18g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto150g420kcal28.5g0g33g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)375g113kcal3.7g22.5g0.7g3.7g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2922g4341kcal282.4g438g156.4g50.2g
Valittu annoskoko1461g2170kcal141.2g219g78.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna731g1085kcal70.6g109.5g39.1g12.6g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957