Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g500g1650kcal80g310g10g30g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)625g188kcal6.2g37.5g1.2g6.2g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g850kcal95g0g50g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4870g7235kcal471g730.6g260.8g84g
Valittu annoskoko2435g3617kcal235.5g365.3g130.4g42g
Annoskoko puolitettuna1218g1809kcal117.8g182.7g65.2g21g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957