Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g600g1980kcal96g372g12g36g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto300g840kcal57g0g66g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)750g225kcal7.5g45g1.5g7.5g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5844g8682kcal565.4g876.6g313g101g
Valittu annoskoko2922g4341kcal282.7g438.3g156.5g50.5g
Annoskoko puolitettuna1461g2170kcal141.4g219.2g78.3g25.3g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957