Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g700g2310kcal112g434g14g42g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto350g980kcal66.5g0g77g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)875g263kcal8.7g52.5g1.7g8.7g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1190kcal133g0g70g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6818g10129kcal659.4g1022.6g365g117.6g
Valittu annoskoko3409g5064kcal329.7g511.3g182.5g58.8g
Annoskoko puolitettuna1705g2532kcal164.9g255.7g91.3g29.4g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957