Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g800g2640kcal128g496g16g48g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto400g1120kcal76g0g88g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7792g11575kcal753.8g1168.6g417.2g134.6g
Valittu annoskoko3896g5788kcal376.9g584.3g208.6g67.3g
Annoskoko puolitettuna1948g2894kcal188.5g292.2g104.3g33.7g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957