Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g900g2970kcal144g558g18g54g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto450g1260kcal85.5g0g99g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1125g338kcal11.2g67.5g2.2g11.2g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g900g1530kcal171g0g90g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8766g13022kcal847.8g1314.6g469.4g151.2g
Valittu annoskoko4383g6511kcal423.9g657.3g234.7g75.6g
Annoskoko puolitettuna2192g3256kcal212g328.7g117.4g37.8g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957