Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1000g3300kcal160g620g20g60g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto500g1400kcal95g0g110g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1250g375kcal12.5g75g2.5g12.5g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1000g1700kcal190g0g100g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos25g180kcal0.1g0.1g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9740g14469kcal942.2g1460.6g521.4g168.2g
Valittu annoskoko4870g7235kcal471.1g730.3g260.7g84.1g
Annoskoko puolitettuna2435g3617kcal235.6g365.2g130.4g42.1g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957