Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g200g660kcal32g124g4g12g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto100g280kcal19g0g22g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1948g2894kcal188.4g292g104.4g33.6g
Valittu annoskoko974g1447kcal94.2g146g52.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna487g724kcal47.1g73g26.1g8.4g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957