Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 15g44kcal1.7g2.3g3.2g0.1g
Hirvenliha 135g152kcal28.5g0g4g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250g114kcal7.5g12g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g2120kcal134.6g310g35.8g13.8g
Valittu annoskoko1405g1060kcal67.3g155g17.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna703g530kcal33.7g77.5g9g3.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639