Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)240g840kcal30.7g167.3g4.6g7.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 18g53kcal2g2.7g3.8g0.1g
Hirvenliha 162g182kcal34.2g0g4.9g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 300g137kcal9g14.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3372g2544kcal161.6g371.8g43.2g16.6g
Valittu annoskoko1686g1272kcal80.8g185.9g21.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna843g636kcal40.4g93g10.8g4.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639