Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)280g980kcal35.8g195.2g5.3g9g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 21g61kcal2.3g3.2g4.4g0.1g
Hirvenliha 189g212kcal39.9g0g5.7g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 350g160kcal10.5g16.8g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3934g2968kcal188.2g434g50g19.4g
Valittu annoskoko1967g1484kcal94.1g217g25g9.7g
Annoskoko puolitettuna984g742kcal47.1g108.5g12.5g4.9g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639